VON PAGAN BLUT'S

- HISTORIA -


Historia af ondo....

Det började en ont mörk morgon en ond höst för en tid sedan.... Året var då 1999 och hösten var som ondast... En vek kristen gosse vid namn Anders fick denna onda natt ett besök som skulle förändra hans liv för all framtid... Han väcktes af att en flod af blod dränkte hans anlete och patetiska kristna kropp! Och där, i all den onda prakt, stod han, mörkrets furste! Han dräpte den forna fjollan och skapade istället en demon vars ondska världen tidigare icke skådat;
Von Pagan Blut, demon af ondo, voro född!

Anders som tidigare sjungit i den kristna gospelkören "Knulla Jesus" och äfven spelat ventilbasun i hardcore-straight-edge-vegan-bandet "Selleri" dödade och åt medlemmarna i dessa band och sökte istället olyckan på egen hand....

Efter år af ondska, blod och hästfoder fann demon af ondo tre demoner vars ondska nästan motsvoro hans egen. Dessa monstruösa bestar voro Lord Paimon, Beastmaster och Black Pegazus, alla medlemmar i det hårda svettiga rockbandet Höstmarknad!

Efter att ha våldfört sig på de tre demonerna i tur och (ond) ordning tog Von Pagan Blut plats som sångare i bandet då han slitit loss tungan, och ätit den till midsommar sillen, på Lord Paimon vars stämma tidigare voro den som manade de onda hymnerna.

Dock är herr Pagan för ond och farlig äfven för demonerna i Höstmarknad så han rullas vid varje repning in i replokalen i en gallerklädd bur för att skydda de andra.
En gång då denna gallerbur brusto vid en spelning i Åbybergskyrkan skedde det som så att herr Pagan hunno våldta prästen, bränna kyrkan och äta tre spädbarn innan han blefvo fångad af militären.

För tillfället är Von Pagan ond som bara fan och är precis klar med årets stora höst-blot, en härlig tillställning då mången spann blod anfvändes och många höstkatter fick sätta lifvet till!

Fortsättning följer...