MEDLEMMAR!
( Krapotkin hade rätt!!! )

 

Beastmaster.

Beastmaster är en av de första personer i världen att döpas i den sataniska kyrkan. Han och Satan har ett mycket speciellt förhållande, man skulle nästan kunna tro att de är far och son till varandra.
Beastmaster har spelat i Höstmarknad sedan tidernas begynnelse. Han startade tillsammans med Lord Paimon ett band som till en början hette Evil Dentist, de spelade en ondskefull och mycket originell form av köttmetall. Efter en tid tröttnade de båda på köttmetallen och beslutade sig för att byta stil. Efter att ha lyssnat på band som Crytopsy, Deicide, Emperor, Dark Funeral, Insison och Mörk Gryning, kändes det helt naturligt att spela någon sorts blandning mellan black- och death metal, så bildade de Höstmarknad.
Beastmaster spelar trummor och skriver även en stor del av texterna i Höstmarknad. Trummor har han spelat sedan barnsben och är faktiskt, tro det eller ej, sponsrad av Pearl. Han har tidigare spelat trummor tillsammans med Mike Stern, Allan Holdsworth, Meshuggah och The Straightjackets. Han säger att han skulle gärna vilja fortsätta spela den sortens musik, men eftersom hans satanistiska åsikter inte kunde spegla musikens texter kändes det inte rätt. Men nu som både trummis och textskrivare i Höstmarknad berättar han att det aldrig kännts så här bra. Han tror att Höstmarknad är ett band som kommer att hålla i oändlighet...

Lord Paimon

Lord Paimon är en underlig figur han, oj oj oj. Tillsammans med Beastmaster bildade de i slutet av 1998 Höstmarknad. VÄRLDENS ONDASTE BAND!
Lord Paimon har som det verkar; komplex för sin ondska. Han känner ett ständigt behov av att att praktisera ondska, bara för att bevisa sig tillräckligt ond. Ett exempel var när han våldtog Black Pegazus i replokalen med en Didjerido. Det var ingen trevlig syn det! Nåväl, ond är han, det är det ingen som kan ifrågasätta, utom möjligtvis han själv.
I Höstmarknad spelar Lord Paimon gitarr, och på det tidigare materialen, innan Von Pagan Blut började i bandet,  sjunger han även. Hans msuikaliska bakgrund är väldigt splittrad. Till en början spelade han med ett band som hette "The Raccoons", men efter att ha våldtagit deras trummis med ett askfat fick han inte längre vara kvar i bandet. Då började han spela bebop-jazz med demonen Igor. Men inte heller det höll, så han dödade Igor. Efter ett år av tystnad och mörker återvände han till jorden för att bilda ett nytt band, å då träffade han den tyska svartalven Rapmaster SeBBe. De bilda då det satanistiska darkwave/goth bandet Psycho Bitch From Heeeeeelll! Men efter en tid kom Lord Paimon till ett vägskäl i livet då han insåg att den tyska gothen inte var tillräckligt ond. Då bildade han Evil Dentist tillsammans med Beastmaster (som sedan skulle bil Höstmarknad, läs mer om det ovan...).

Von Pagan Blut

Von Pagan Blut må vara den mest ondskefulla varelse som beträtt våran replokalsmark. Faktum är att aset inte tillåts äntra replokalen annat än på inspelningar. På dessa inspelningar rullas han in i en gallerklädd bur för att skydda Höstmarknads andra individer. Vi minns en gång då Von Pagan Blut på en spelning i Åbybergskyrkan slet sönder sin bur, tog sig lös och våldtog prästen och brände kyrkan. Von Pagan Blut lyckades bränna ner halva stan och äta tre spädbarn innan militären tog fast honom.
Von Pagan Blut spelade tidigare, innan sin onda period, i det kristna gospelbandet "Knulla Jesus", sjöng i kyrkokören, och spelade ventilbasun i vegan-straight-edge-bandet Selleri. Men så en mörk, mörk, jättemörk morgon i december för fyra år sedan väcktes Von Pagan Blut av att en  flod av blod dränkte honom. Han blev då döpt i Satans namn av sina vänner Astaroth, Ariton och Leviatan. Den tidigare fredlige pojken Anders döptes till Von Pagan Blut och började äta människor.
Von Pagan Blut äntrade bandet Höstmarknad 1999 och ersatte då Lord Paimons plats som sångare och "souleater". Detta var för att ingen i bandet vågade säga nej då Von Pagan Blut redan dödat deras föräldrar (och Östberg) och hotade med att begrava dem på kristlig mark.

Black Pegazus

Black Pegazus, vars föräldrar är kristna, är Höstmarknads vita får. Han är egentligen med i bandet bara för sin enastående insats i den satanistiska kampen genom att äta upp en livs levande gnu. 
Annars är han en svag individ med kristen bakgrund, han är döpt! Detta må även vara fallet med Von Pagan Blut men i rädsla för att överhuvudtaget nämna någonting om det för honom tiger alla medlemmarna i Höstmarknad.
Black Pegazus spelar bas och skriver även texter i Höstmarknad. Hans musikaliska bakgrund är ganska enorm. Han har bland annat skrivit hela musikalen Cats (han sålde den sen Björn å Benny), spelade bas i Primus, Ito, Guns n' Roses, Poison, AC/DC, Kebnekajse, + att han sjunger backups på Petters senaste skiva.
MUUUHHH!