-BLACK PEGAZUS-

För länge sedan i landet Alwiron föddes en myt om den bevingade hästen, en pegasus. länge levde stammarna Bariot och Manzerna i harmoni med de vita pegasusarna. men inte länge dröjde förrän satan och hans onda apostlar började med sina mörka räder, vars ondska ingen sett innan. efter några hundra års terror upstod, till följd av våldtäkter och mutationer i samband med satanistiska riter, en ras av svarta bevingade hästar. de svarta pegasusarna var så otroligt onda att ingen hade sett någonting liknande i landet Alwiron. dessa hästar hade dock fått en ond mänsklig gen som med åren tog överhand. idag lever den svarta pegasus genen endast kvar i individen BlacK PegazuS. Black PegazuS ser ut som en människa, han umgås med andra onda demoner som liknar människor i bandet höstmarknad. men i hans ryggrad och svarta hjärta lever det onda släktet svarta pegasusar kvar! Ondum respiraté avlium....

BlacK PegazuS själv förkastar alla rykten om att vara kristen och på något sätt god. Glen Benton håller med och intygar att historien om den livs levande gnu som BlacK PegazuS ätit är sant. "Det var jättemysigt när han svalde ryggraden, då fick gnun vad den ville!" och "Gnun skulle inte ha ätit det sista gelé-spädbarnet..." är båda citat av Glen själv. När vi sedan påminner Glen om att Gnun var hans husdjur sedan födelsen av helvetet blir han lite kinkig och vi får lov att gå ut från hans lilla grott-krypin.

Och så kom vi till sagans slut. Fast om du har riktigt tur så kan du en sen höstkväll se BlacK PegazuS och hans 666 höstkatter, fjättrade i koppel som går i regnbågens alla färger, gå omkring och onda sig på stan..
Medlemmar